Cv ketels

Een cv ketel is een apparaat in huis waar je maar op een manier mee geconfronteerd wil worden, het moet als het nodig is lekker warm in huis zijn.
Of in het geval van een gecombineerd systeem (combi ketel), er moet altijd warm water zijn. Toch is de keuze voor een nieuwe ketel niet eenvoudig, het moet een goede probleemloze ketel zijn en er moet voldoende warmte en warmwater zijn. Vooral op warmwater gebied zijn er veel mogelijkheden en vragen.

Is een combi ketel voldoende of moet er een boiler aan de cv ketel gekoppeld worden?

Dit hangt samen met de gezinssituatie, het gebruik van meerdere kranen tegelijkertijd of de aanwezigheid van zij- en/of stortdouches.

Installatiebedrijf Vlijm helpt u bij het selecteren van uw nieuwe toestel.

Wij zijn leverancier van drie merken, te weten Atag, Nefit en Remeha.
Met deze fabrikanten kunnen wij een complete range aan top producten leveren.

Nefit is de meest bekende naam op cv gebied.
Als uitvinders van de hoog rendement ketel leveren zij al jaren een degelijk en betrouwbaar product. Van cv ketel, via zonneboiler systemen tot warmtepompen.

Atag is als naam iets minder bekend als cv ketel fabrikant, maar doen in prestaties niets onder. Atag levert HR cv ketels, zonneboiler systemen en warmtepompen. Als Atag select dealer geven wij 5 jaar garantie op door ons geleverde en onderhouden ketels.

Remeha is een merk wat de laatste jaren steeds bekender aan het worden is. Waar het merk in het verleden vooral bekend was om de grote staande ketels in grote gebouwen is er in de laatste jaren een omslag gemaakt naar compacte wand ketels. Remeha levert ook een complete range ketels.

Deze fabrikanten beschikken over een goede en snelle service dienst, wat voor u en voor ons een extra zekerheid geeft mochten er onverhoopt problemen voorkomen die we zelf niet kunnen oplossen.

Contactgegevens
Installatiebedrijf Vlijm Naarderstraat 87-a
1211 AK Hilversum
Telefoon: 035 - 6217714

Click to open a larger map